Pentru ca a înțeles prin ce emoții treci, Doctoruldedinti.info  îți pune la dispoziție un instrument eficient de verificare al cunoștințelor acumulate de tine: teste grilă pe care să le poți accesa oricând, de oriunde, fie că ai citit deja manualele din scoarță în scoarță sau ești pe ultima sută de metri. Fă cunoștință, deci, cu cei care s-au străduit să scoată ce-i mai bun din tine, pentru că vrem să te numim, curând, COLEG:  Feroiu Florin,  Georgescu Ștefania, Lepărău Raluca,  Ștefănescu Cosmin, Toma Gabriel, Ivanciu Crina Teste Complete   Aceste teste sunt create urmand structura manualelor propuse de Ministerul Educatiei  de catre studenti in anii 1-6 la Facultatea de Medicina Dentara. Pentru fiecare test nou inceput se vor selecta aleatoriu din baza de date alte intrebari, astfel fiecare test este unic.    

Comentarii

I
Ionita Camelia
04 sept. 2017
Draga " Doctore de Dinti", fetita mea care este eleva in clasa a Xl, ISI doreste sa urmeze cursuri Facultatii de Medicina Dentata, profil (daca m- am exprimarii corect) tecnica dentata. Care sunt materiile necesare la admitere? As fi incantata daca ad primi di un raspuns. Va multumesc!
D
Doctorul de Dinti
07 sept. 2017
Buna ziua, pentru a afla cu exactitate care este tematica pentru admiterea la facultatea de tehnica dentara trebuie sa contactati universitatea/facultatea din orasul in care intentionati sa o inscrieti pe fetita dvs. Tematica poate varia de la o facultate la alta sau se poate schimba de la an la an, singurul mod in care puteti afla cu certitudine este sa ii contactati direct. In acelasi timp va recomandam sa cautati grupuri de elevi/studenti (pe Facebook sau alte site-uri) care sunt in aceeasi situatie cu fiica dvs sau care au trecut recent de admitere.
A
Amalia
09 mai 2017
De exemplu o grila gresita ar fi cea unde spune de valoarea debitului filtrarii glomerulare ca ar fi corect 1200 ml . In carte scrie 125 ml . O alta grila gresita ar fi cea in care se specifica ca pe fata laterala a emisferelor cerebrale ar fi doar santul central al lui Rolando nu si fisura laterala a lui Sylvius. Am mai sesizat cateva grile dar le am uitat Daca mai gasesc ceva va anunt . Multumim pt efortul depus pt a ne ajuta. Grilele la fizica cand o sa le finalizati ?
R
Ruxandra
30 mai 2016
Sunt cateva grile gresite. Ar trebui sa ii faceti o corectare site ului
D
Doctorul de Dinti
14 iun. 2016
Buna ziua, asteptam sugestiile dumneavoastra in comentarii sau la adresa contact@doctoruldedinti.info cu referiri exacte la grilele gresite. Va multumim, Echipa Doctorul de Dinti.

Articole similare

Pune o intrebare unui stomatolog
Pune o intrebare unui stomatolog ! Dragă cititorule, e chipa Doctorul de Dinţi  se bucură să-ţi vină în ajutor! Dacă ai o întrebare privind un tratament stomatologic pe care l-ai primit...
Intrebari proteza dentara placa
Intrebari proteza dentara placa Pentru a pune o întrebare despre proteza dentară, parţială sau totală (denumită popular "placă"), completaţi formularul de mai jos şi un specialist în protetică...
Intrebari albire dentara
Intrebari albire dentara Completează formularul de mai jos pentru a adresa o întrebare legată de albirea dentară - indicaţii albire, contraindicaţii albire, albirea afectează smalţul?, sfaturi...