Toate informatiile oferite in cadrul blogului DoctorulDeDinti.info sunt editate si publicate cu scop informativ si nu pot inlocui sfaturile si prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezentate pe blogul DoctorulDeDinti.info nu trebuie folosite in scopul diagnosticarii sau tratarii  bolilor sau a problemelor de sanatate si nici sa inlocuiasca medicamente sau tratamente prescrise de personalul medical autorizat.

Modul de utilizare si abordare a informatiilor de pe acest blog se face pe propria raspundere a celui ce beneficiaza de aceste informatii. DoctorulDeDinti.info prezinta idei si metode de abordare a unor probleme de natura stomatologica dar nu garanteaza acuratetea informatiilor prezentate subliniind ideea ca informatiile prezentate au scop strict educativ.

DoctorulDeDinti.info este absolvit de orice vina in cazul folosirii informatiilor prezentate in alte scopuri decat cel informativ.

Accesand continutul site-ului DoctorulDeDinti.info vizitatorul este de acord cu termenii si conditiile de utilizare aduse la cunostinta.

Continutul acestui blog, textele, grafica, fotografiile  precum si alte materiale sunt protejate de legea drepturilor de autor conform legislatiei in vigoare. Adunarea si rearanjarea continutului acestui blog este dreptul exclusiv a doctoruldedinti.info, drept protejat de asemenea de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu este permisa preluarea, vinderea sau modificarea materialelor prezentate pe acest blog cu scopul de a le expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. In caz contrar, fapta constituie o infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. Singura posibilitate de a prelua materialele prezentate pe doctoruldedinti.info va avea caracterul unui parteneriat si nu va fi posibila fara consintamantul coordonatorilor site-ului.

Doctoruldedinti.info isi rezerva dreptul de a edita, sterge sau reedita orice material din componenta site-ului.

Responsabilitatile se vor limita astfel :

In orice situatie , sunteti sfatuiti sa mergeti la medicul dumneavoastra dentist daca sunteti ingrijorat in vreun fel de statusul dumneavoastra de sanatate orala. Sfaturile si/sau informatiile oferite de doctoruldedinti.info sunt doar de natura educationala si informativa si nu trebuie considerate, in nici o situatie, ca fiind similare unor consultatii sau analize medicale de specialitate, doctoruldedinti.info nepuntand fi considerat responsabil pentru nici una din problemele dumneavoastra de sanatate. Intelegeti si sunteti de accord cu faptul ca dumneavoastra, ca vizitator al site-ului doctoruldedinti.info, nu puteti inainta nicio actiune judecatoreasca impotriva detinatorului domeniului doctoruldedinti.info indiferent de modul in care ati utilizat informatiile etalate de noi.

Utilizarea informatiilor de pe domeniul doctoruldedinti.info se face pe propria raspundere.

Doctoruldedinti.info nu ofera nici o garantie ca:

1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului Doctoruldedinti.info si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de doctoruldedinti.info se afla astfel la discretia dvs si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Daca una sau mai multe prevederi din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si doctoruldedinti.info in privinta utilizarii blogului.

Aceste conditii pot fi modificate de administrator la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Doctoruldedinti.info ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.