Stefania Ciocanel Mă numesc Ciocănel Ștefania Andrada și sunt studentă la Faculatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Carol Davila” București.  Spun acest lucru cu mult drag deoarece întotdeauna mi-a plăcut să descopăr lucruri noi, să îi ajut pe cei din jurul meu și să mă implic în activități constructive.

Sunt o persoană energică, optimistă, în continuă căutare de răspunsuri dar și de provocări care să imi valorifice aptitudinile. În ceea ce îmi propun abordez un stil metodic și nu mă mulțumesc decât cu perfecțiunea. Pentru mine acest proiect reprezintă o provocare și un mod plăcut de a-mi exprima pasiunea pentru stomatologie.

Zâmbetul reprezintă în zilele noastre un mijloc de comunicare și are un impact puternic asupra stimei de sine, contribuind la îmbunătățirea relațiilor interumane. “Un zâmbet sănătos ce lasă la vedere dinți albi strălucitori reprezintă o combinare a precepției frumuseții și sănătății”. (Mauro Fradeani) Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales medicina dentară și reprezintă un punct de reper pentru viitoarea mea activitate profesională.

Pentru că una dintre caracteristicile omului modern este dorința de a fi bine informat în cât mai multe domenii, mă bucur că am prilejul să împărtașesc cunoștințele și experiențele mele din sfera medicinei dentare prin intermediul acestui blog.

Aici veți descoperi acele cunoștințe care vor sta la baza dezvoltării un stil de viață sănătos prin înțelgerea modului miraculos în care organismul nostru, implicit aparatul oro-maxilo-facial funcționează si cum ne putem menține sănătatea cavității bucale.

M-am înarmat cu mult curaj, răbdare, forță, gânduri pozitive dar și surse de informare pentru a realiza ceea ce mi-am propus în acest proiect. J

„Oamenii dobândesc cunoștințe proporțional cu curiozitatea lor.”  -Stendhal –