LIVRARE

1. Procesarea comenzilor

Comenzile sunt procesate in maxim 24 de ore, timp in care produsele comandate de dumneavoastra vor fi ambalate corespunzator si inmanate partenerilor nostri, curier rapid Urgent Cargus sau Fan Courier.

In general, comenzile inregistrate pana la ora 16 sunt procesate in acceasi zi si vor ajunge la adresa dumneavoastra in cursul urmatoarei zile lucratoare. Acest aspect nu este garantat si poate suferi modificari in perioadele cu un volum ridicat de comenzi.

2. Metoda de livrare

Comanda dumneavoastra se livreaza prin curier rapid oriunde pe teritoriul Romaniei. Pentru livrarea comenzii se percepe un cost de transport de 20 lei. Costul transportului este stabilit pentru un plic, greutate 1 kg si poate sa difere pentru colete voluminoase. Transportul in afara ariei de acoperire Cargus beneficiaza de alte tarife, disponibile pe www.cargus.ro sau www.fancourier.ro, iar obligatia de a verifica daca adresa de livrare se afla in aria de livrare Cargus revine exclusiv cumparatorului. Orice modificari asupra costului de transport vor fi comunicate telefonic si supuse confirmarii Cumparatorului.

Este important de stiut ca livrarea produselor de catre firma de curierat nu include optiunea de desfacere a coletului in prezenta transportatorului. Daca ulterior doriti sa returnati comanda, va rugam sa cititi sectiunea « Cum returnez? ».

Precizam ca produsele comandate online ajung la dvs numai prin intermediul firmei de curierat rapid si nu putem da curs solicitarii dvs de a le ridica personal.

3. Termenul de livrare

Din momentul in care produsele sunt plasate la curier, acestea vor ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore. Termenul de livrare nu este garantat si nu cade in sarcina Vanzatorului, fiind un serviciu oferit de catre un partener – curier rapid Urgent Cargus sau Fan Courier. Perioadele aglomerate (Sarbatori legale, Perioade promotionale etc) pot cauza intarzieri. In cazul in care coletul nu ajunge la adresa dvs in termen de 72 de ore, va rugam sa ne notificati telefonic sau pe email pentru a contacta firma de transport si pentru a lua masurile necesare.

4. Receptia produselor

În momentul primirii produselor de la curier, aveti obligatia de a verifica atent integritatea coletului. In cazul in care constatati ca este deteriorat si/sau desigilat, existand suspiciunea de deteriorare si/sau lipsa produse din colet, aveti dreptul de a refuza primirea comenzii. Va rugam sa ne contactati fie la adresa de e-mail contact@doctoruldedinti.info, fie la numarul de telefon 0730838333, pentru a ne comunica acceptul sau refuzul dvs. In acest din urma caz, daca ati efectuat plata online, vi se va returna contravaloarea produselor. Raspunderea pentru afectarea conformitatii produselor pe durata transportului, precum si lipsa unuia sau a mai multor produse din colet, revine in totalitate transportatorului. Nu suntem raspunzatori pentru pagubele cauzate bunurilor in timpul transportului, decat in situatia in care ne informati despre existenta lor la momentul receptionarii produselor.

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor.

Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezintă confirmarea dvs că ati primit un colet integru, sigilat. In acest caz, va rugam sa pastrati atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si certificat de garantie) o perioada suficienta de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, decideti sa efectuati un retur de marfa. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi va rugam sa consultati sectiunea « Cum returnez? ».

De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător

MODALITATI DE PLATA
1. Ramburs – la primirea coletului

Coletul ce contine produsele comandate va fi livrat prin curier rapid iar plata se va realiza NUMERAR catre curier. Chitanta ce atesta plata va fi emisa de curier.

2. Ordin de plata – achitare prin banca

Factura va fi emisa de un consultant de vanzari si va fi trimisa prin mijloace electronice (uzual pe adresa de email, dar nu exclusiv). Coletul va fi expediat numai dupa confirmarea platii si receptia sumei de plata in contul societatii Doctorul de Dinti SRL.

RETUR
Descarca AICI formularul de retur!
Completeaza cu grija toate datele din formular, trimite produsele prin curier rapid impreuna cu formularul de retur la adresa inscrisa pe acesta si de aici ne ocupam noi. Atat de simplu este sa returnezi un produs la Doctorul de Dinti!

Dreptul de retragere din contract

« Retragerea din contract » se refera la dreptul dvs legal de a renunta la comanda plasata prin efectuarea unui retur de marfa. Puteti beneficia de acest drept legal daca sunt indeplinite conditiile de mai jos :

Returul se poate face in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care ati intrat in posesia comenzii, fara a fi nevoit sa justificati decizia de retragere. In acest caz, va rugam sa ne aduceti la cunostinta decizia dvs, trimitand un e-mail la adresa contact@doctoruldedinti.info si/sau telefonic, la numarul : 0730838333, Departamentul Relatii cu Clientii. Va rugam sa va asigurati ca la completarea emailului, ne furnizati corect si complet urmatoarele informatii :

(i) Motivul pentru care returnati marfa, in cazul in care doriti sa-l inscrieti (« Motiv Returnare ») ;

(ii) Contul IBAN in care urmeaza sa viram contravaloarea marfurilor returnate, Banca la care este deschis contul, Nume titular cont bancar;

(iii) Orice observatie relevanta si care are legatura cu returnarea produselor (« Observatii ») ;

Dorim sa va atentionam ca returnarea produselor catre DOCTORUL DE DINTI SRL neinsotite de toate informatiilor solicitate, poate atrage dupa sine intarzieri in timpul de procesare a returului respectiv, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

a) Atat produsele, cat si ambalajele originale trebuie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, fara a fi suportat deteriorari ulterioare sau fara a fi folosite.

b) Costurile de livrare ale retururilor de marfa sunt suportate de Cumparator!

c) In vederea returnarii marfurilor, va rugam sa folositi serviciile unei firme de curierat rapid. Nu expediati produsele prin internediul Postei Romane! Adresa la care se returneaza produsele cumparate de pe www.doctoruldedinti.info este :

Destinatar: DOCTORUL DE DINTI SRL; Adresa: str ECOLOGISTILOR, nr 14, DEPOZIT 3, localitate SACELE, jud BRASOV, cod postal 505600; contact: 0730838333

e) Restituirea contravalorii marfurilor returnate de dvs se face intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati anuntat cu privire la decizia dvs a returna marfa. Rambursarea sumei se face prin virarea acesteia în contul indicat de dvs in cazul in care ati achitat comanda ramburs sau direct in contul asociat cardului dvs, atunci cand ati efectuat plata comenzii online. Va informam ca ne rezervam dreptul de a amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor returnate de dvs. Returul se efectueaza NUMAI in contul persoanei juridice sau fizice pe CIF/CUI-ul sau Numele careia s-a realizat factura. Rambursarea se face exclusiv in cont bancar si nu in alta modalitate. Costul returului NU este suportat de Doctorul de Dinti SRL. Retururile cu costuri de transport neachitate de client vor fi refuzate iar produsul se intoarce la client!