Site-ul www.doctoruldedinti.info este un portal web dedicat universului stomatologic, un spaţiu virtual menit să vină în întâmpinarea nevoii de informare a pacienţilor, să sprijine comunitatea profesioniştilor în Medicină Dentară (medici, studenţi, tehnicieni dentari) şi să faciliteze interacţiunea medic – pacient. Site-ul a fost fondat în februarie 2013 la iniţiativa unui grup de studenţi la Medicină Dentară. Formatul de debut a fost acela al unui blog, unde zilnic se postau articole şi informaţii noi.   În prezent, site-ul este în totalitate reconstruit, cu o interfaţă mult mai accesibilă, cu informaţii organizate în categorii bine definite, astfel încât cititorii să ajung uşor la subiectul de interes şi, de aici, la articole. Proiectul este clădit pe activitatea unui nucleu constant de redactori, însă evoluţia sa a fost susţinută şi de numeroşi colaboratori, studenţi şi medici, care au contribuit la dinamizarea şi solidarizarea brandului „Doctorul de Dinţi”. Pentru a spori disponibilitatea informaţiilor din sfera stomatologiei, am ales ca parteneri site-uri consacrate din lumea medicală şi nu numai, unde trimitem periodic articole şi răspundem întrebărilor cititorilor. Site-ul doctoruldedinti.info se adresează unor categorii distincte de cititori, tratate ca atare în cele două secţiuni principale: Pacienţi şi Medici.

Ce Ne Propunem?

Secţiunea „Pacienţi” este dedicată, se subînţelege, persoanelor care nu au cunoştiinţe în domeniul medicinei dentare, dar care se confruntă cu anumite patologii ale sferei oromaxilofaciale şi doresc să cunoască mai mult despre afecţiunea respectivă. De aceea, în această secţiune puteţi găsi articole despre o gamă largă de afecţiuni, tratamente pas cu pas, opţiuni de tratament, costuri estimative, prognostic. Toate informaţiile sunt prezentate într-un limbaj uşor de înţeles de către publicul larg, evitând pe cât posibil termeni din nomenclatura de specialitate. Şi pentru ca totul să fie foarte clar, vă putem la dispoziţie un dicţionar de termeni medicali, uşor de accesat în orice moment al navigării pe site. Mai mult decât atât, pentru aceia dintre dumneavoastră preocupaţi de estetica dentară şi de zâmbetul impecabil, există articole care vă pot orienta spre alegerea unei anumite proceduri, cât mai puţin invazive şi cu rezultate spectaculoase: faţete dentare, aparate ortodontice invizibile, albire dentară, bijuterii dentare etc. "Mereu În Ajutorul Pacienţilor": Dacă totuşi nelămuririle persistă, dacă doriţi să primiţi un răspuns individualizat cazului dumneavoastră sau doriţi să fiţi direcţionaţi către un anumit specialist, nu ezitaţi să ne contactaţi şi vom răspunde solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp.  

Secţiunea medicilor - Ce Ne Propunem?

Cea de-a doua secţiune principală este dedicată „Profesioniştilor” în Medicina Dentară, referindu-ne aici la medici practicieni, studenţi, tehnicieni dentari şi nu numai. Această diviziune se fundamentează pe motto-ul nostru „We honour the doctors” şi a luat naştere din dorinţa de a crea o comunitate dinamică, unde profesionişti din Stomatologie pot interacţiona uşor, pot share-ui propriile cazuri clinice, experienţe. Această secţiune trebuie privită ca o modalitate de self-improvement, de educare continuă, o provocare în găsirea celor mai potrivite soluţii de tratament pentru pacienţi. "Mereu La Curent": Ştim cât de important este pentru un medic să continue procesul de învăţare pe parcursul carierei, să fie permanent la curent cu inovaţiile, aşa că pentru a şti în avans ce cursuri şi evenimente de calibru se desfăşoară pe scena Medicinei Dentare, vă puteţi înscrie la secţiunea „Evenimente”. "Căutăm Parteneri Serioşi": Ştiaţi că promovarea in mediul online poate creste numarul de pacienţi cu peste 100%? Doctoruldedinti.info va deschide calea spre o colaborare eficientă medic-pacient, iar activitatea dumneavoastră pe site poate reprezenta o modalitate potentă de promovare a serviciilor stomatologice pe care le oferiţi si un mijloc prin care pacientii va pot cunoaste inainte de a va calca pragul. Pentru a intelege mai bine cum vă putem ajuta in ceea ce priveşte marketing-ul online nu ezitati sa ne contactaţi. SHOP DOCTORUL DE DINTI:

  • Cele mai bune preturi
  • Transport gratuit la comenzi peste 500ron
  • Comenzi procesate in 24h
  • Livrare in toata tara
  • Asistenta in alegerea produselor potrivite