Lampa fotopolimerizare metal ML23

360,00 RON (TVA inclus) 550,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Lampa fotopolimerizare metal ML23

Lampa de polimerizare ML23 este un produs care iese in evidenta prin design-ul deosebit oferit de carcasa realizata din aluminiu de inalta calitate si tehnologia wireless, fara fir.

Foarte usor de folosit, cele 3 butoane fiind plasate pe corpul lampii: Butonul P - folosit pentru deschiderea lampii si pentru initializarea / intreruperea polimerizarii; Butonul M - pentru schimbarea modului de polimerizare - Continuu, Intermitent sau Progresiv; Butonul T - pentru reglarea timpului de fotopolimerizare - intre 5 si 40 de secunde, la interval de 5 secunde. Corpul lampii contine si ecranul digital pe care este afisat cronometrul.

Acumulatorul este usor de accesat, prin desurubarea partii inferioare a lampii si asigura o functionare indelungata si incarcare continua in timpul in care lampa sta in standul de depozitare si incarcare. Standul este realizat din acelasi tip de aluminiu, avand aceeasi culoare ca si corpul lampii. Pentru asigurarea unei durate cat mai lungi de functionare, lampa are un sistem de oprire automata, dupa 120 de secunde de neutilizare.

Lampa ML23 vine intr-o varietate de culori: Negru, Argintiu, Auriu, Roz, Albastru, Mov, Verde.

Pachetul complet contine lampa polimerizare metal ML23, ghidajul optic de 12mm, protectia optica, standul de depozitare si incarcare si incarcatorul


Caracteristici tehnice:


  • Voltaj input: 110V~220V 50-60Hz
  • Lungime de unda: 420-480nm
  • Intensitate lumina: 1300-1800mw/cm2


Lampa fotopolimerizare metal ML23

Detalii

Garantie
6 luni
Culoare
Mov, Negru, Roz, Verde