Lampa fotopolimerizare color ML20

290,00 RON (TVA inclus) 480,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Lampa fotopolimerizare color ML20

Lampa de fotopolimerizare ML20 este cel mai raspandit model in cabinetele de medicina dentara, remarcandu-se prin durabilitatea si flexibilitatea oferite la cel mai mic pret de pe piata.

Lampa are 3 moduri de polimerizare - Continuu, Progresiv sau Pulsatil - ce se pot schimba la simpla apasare a butonului M. Timpul de polimerizare este reglabil pentru fiecare mod, intre 5 si 40 de secunde. Inceperea sau intreruperea polimerizarii se realizeaza folosind butonul P, plasat la indemana, pe corpul lampii.

Tehnologia fara fir este nelipsita in practica stomatologica uzuala, acumulatorul asigurand functionarea fara cabluri si o durata de viata a bateriei practic nelimitata: in perioada in care nu este folosita, lampa se incarca in standul inclus in pachet. Sistemul de oprire automata si alerta de baterie scazuta va pot scuti de neplaceri provocate de nefunctionarea lampii.

Corpul lampii este realizat dintr-un plastic de inalta calitate, asigurand o greutate de numai 95 de grame (inclusiv acumulator). Acumulatorul poate fi inlocuit cu usurinta, prin desurubarea partii inferioare a lampii.

Punerea in functiune la prima utilizare se realizeaza aproape instantaneu, fara dificultate, lampa fotopolimerizare color ML20 fiind insotita de toate accesoriile necesare - Ghidajul optic, Protectia optica, Incarcatorul si Standul de incarcare in care lampa poate sta atat vertical, pe perioada incarcarii, cat si orizontal, in perioada de repaus.

Culoarea este de asemenea un criteriu important in alegerea lampii de fotopolimerizare, modelul ML20 fiind disponibil pe 5 culori: Argintiu, Negru, Albastru, Portocaliu si Gold, asigurand integrarea perfecta in design-ul clinicii dumneavoastra.


Caracteristici tehnice:


  • Voltaj input : 110V-240VAC 50-60Hz
  • Voltaj output : 3.7V Baterie : Lithium-ion\, 1400 mAh\, 4.2V
  • Timp/adancime solidificare : 5s/3mm
  • Lungime de unda : 420-480nm
  • Intensitate : 1200-2000
  • Greutate: 95g


Lampa fotopolimerizare color ML20