Lampa albire dentara pentru unit

999,00 RON (TVA inclus) 1.800,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Lampa albire dentara pentru unit


Acest model de lampa albire pentru unit este ideal pentru orice cabinet de medicina dentara, remarcandu-se prin raportul calitate-pret excelent, asigurand posibilitatea de a oferi tratamentul de albire dentara fara a investi sume foarte mari in aparatura.


Cele 2 moduri de utilizare asigura posibilitatea utilizarii lampii cu orice tip de geluri pentru albire dentara, modul HIGH asigurand o intensitate luminoasa de peste 6000 mW/cm iar modul LOW o intenistate de 3000 mw/cm. Comutarea intre cele 2 moduri se realizeaza cu o simpla apasare de buton.


lampa-albire-dentara-pentru-unit-3

 

Timpul de functionare poate fi setat la fel de usor ca si intensitatea, intre 1 si 20 de minute, folosind cele 2 butoane PLUS sau MINUS situate pe corpul lampii iar atentionarea de scurgere a timpului serealizeaza printr-o alerta sonora.

 

Butoanele START, PAUSE si ON/OFF sunt si ele situate pe corpul lampii, asigurand o utilizare foarte usoara si intuitiva, indiferent daca sunteti la prima utilizare a unui model de lampa albire dentara pentru unit sau sunteti un utilizator experimentat.Odata incheiat tratamentul de albire a dintilor, lampa nu trebuie oprita deoarece realizeaza in mod automat un ciclu de racire pentru a creste durata de viata si pentru a asigura o functionare impecabila si la urmatoarea utilizare.

Lampa are dimensiune redusa si un sistem de prindere usor de folosit - poate fi montata si demontata in mai putin de 1 minut, cu prindere pe unit sau orice piesa de mobilier din apropiere si posibilitate de modificare a traseului sistemului de prindere - oferindu-va astfel flexibilitate si posibilitatea de a o depozita cat timp nu este folosita pentru a evita ocuparea inutila de spatiu.

Lampa albire dentara pentru unit