Dus Bucal Dental Spa

Cod produs - SKU C00021
150,00 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Dus Bucal Dental Spa

Irigatorul oral Dental Spa este cel mai popular model existent pe piata, remarcandu-se prin usurinta in utilizare si portabilitatea pe care o ofera.

Montarea se realizeaza prin simpla insurubare a unui adaptor la capatul bateriei de apa potabila, din baia sau bucataria dumneavoastra, irigatorul devenind functional la deschiderea robinetului de apa.

Pachetul contine 5 capete colorate diferit, oferind astfel posibilitatea utilizarii de un numar de pana la 5 persoane din cadrul aceleiasi familii. Capetele vin insotite de un suport care poate fi lipit sau insurubat pe un perete din apropierea sursei de apa.

Dental Spa este astfel un dus bucal a carui rezerva de apa nu se termina niciodata iar functionarea sa nu este conditionata de conectarea la priza - aceste atu-uri facandu-l varianta ideala pentru utilizarea zilnica, dupa mese, pentru igienizarea aparatelor dentare, protezelor mobile si mobilizabile, coroane si punti sau lucrari dentare sau pentru simpla indepartare a resturilor alimentare din cavitatea bucala.

Continut pachet:

    • dus bucal
    • 5 capete colorate
    • suport perete si adeziv
    • adaptor baterie chiuveta


Mod de prezentare:

    • 1 bucata


Dus Bucal Dental Spa