Detector de carie cu fluorescenta MCD1

Cod produs - SKU C00077
500,00 RON (TVA inclus) 790,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei
Produsul este momentan indisponibil!

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Detector de carie cu fluorescenta MCD1

Detectorul de carii este un produs inovativ in domeniul stomatologiei, care reuseste sa evidentieze tesutul dentar cariat pe baza fluorescentei.

Caria dentara este provocata de bacterii care lasa in urma produsul proceselor metabolice si anume porfirinele, care expuse iluminarii la o anumita lungime de unda, apar colorate in rosu.

Detector de carie cu fluorescenta MCD1 functioneaza cu lumina UV in intervalul 400-420 nm, asigurand colorarea dentinei infectate in rosu in timp ce restul tesutului dentar este colorat verde, realizand un contrast foarte clar. Curatarea completa a tesutului cariat este strict necesara pentru evitarea aparitiei cariei secundare, detectorul asigurandu-va ca indepliniti acest pas intr-un mod minim invaziv.

Aparatul poate fi utilizat in scop diagnostic, in timpul consultatiei primare, sau pentru a suplimenta si ajuta procesul de excavare a dentinei alterate, reusind sa evidentieze foarte clar daca intreg tesutul infectat a fost indepartat. Diagnosticarea se poate realiza impreuna cu pacientul, tesutul colorat fiind vizibil cu usurinta.


Pachetul contine 2 ghidaje optice cu angulatie diferita pentru a facilita accesul in orice zona a cavitatii bucale. Tot in pachet se afla si ochelarii de protectie, protectia optica din jurul ghidajului, standul de incarcare al detectorului si incarcatorul si bineinteles corpul detectorului, de dimensiuni reduse, comparativ cu un stilou.


Caracteristici tehnice:


  • AV100-240V\, 50-60Hz
  • Lungime de undă cu LED-uri: 380-420nm
  • Ochelari:> 500nm

Detector de carie cu fluorescenta MCD1

Detalii

SKU
C00077
Categorii
Garantie
6 luni