Camera intraorala USB Foto Video

Cod produs - SKU C00091
350,00 RON (TVA inclus) 480,00 RON
Livrare gratuita pentru comenzi peste 500 lei
Produsul este momentan indisponibil!

Un coleg te poate ajuta cu orice informatie in intervalul orar 09:00-17:00

Coletul va ajunge la tine in a 2-a zi lucratoare prin curier rapid

Te-ai razagandit sau nu iti place produsul? Il poti returna in 15 zile de la achizitie

Descriere

Camera intraorala USB Foto Video este device-ul ideal atat pentru medicii care sunt obisnuiti cu tehnologia digitala in stomatologie cat si pentru cei care pasesc pentru prima data in aceasta directie. Avand capacitatea de a efectua fotografii intraorale sau chiar de a inregistra video-uri intraorale, Camera intraorala USB Foto Video este un must-have in cabinetul stomatologic modern.

Documentarea cazurilor de zi cu zi nu a fost niciodata mai usoara, fototgrafiile intraorale fiind usor de realizat si de arhivat in format digital. Aveti astfel posibilitatea de a realiza fotografii before & after (inainte si dupa) tratament

Camera intraorala USB Foto Video ofera de asemenea posibilitatea de a exemplifica pacientului diagnosticele oferite, cu imagini direct din cavitatea orala ce pot fi transpuse pe calculatorul sau laptopul dumneavoastra, fiind o unealta excelenta in comunicarea cu pacientul.

Camera este inconjurata de 6 LED-uri ce pot oferi o vizibilitate excelenta chiar si in zonele greu accesibile si slab luminate

Pachetul contine corpul principal al cemerei de 1.3 Megapixeli, cablul pentru conexiunea USB, suportul camerei, 50 de mansoane protectoare de unica folosinta si CD-ul cu softul dedicat ce usureaza realizarea si arhivarea fotografiilor (posibilitatea adaugarii detaliilor - data, nume pacient,nume medic etc).

Camera necesita conectarea cu o unitate PC - calculator sau laptop.

Camera intraorala USB Foto Video