Targuri de job-uri dedicate personalului medical din Romania

banner-careers-in-white-doctorul-de-dintiToamna aceasta recrutori din toată lumea vin în România pentru a oferi personalului medical de aici cele mai bune oferte de muncă în Europa în cadrul târgurilor de job-uri Careers in White!

Medicii specialiști, medicii rezidenți, stomatologii, asistenții medicali, fizioterapeuții, medicii de familie, personalul medical auxiliar, dar și proaspeții absolvenți de medicină vor avea șansa să întâlnească zeci de recrutori, care le vor oferi oportunități de muncă, salarii atractive și beneficii pe măsură.

Personalul medical din România, tot mai căutat de unitățile medicale din Europa

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical sunt așteptați la cele 6 târguri organizate în luna Octombrie, respectiv Noiembrie în Timișoara (23 Octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timişoara), București (29 Octombrie, Sala Palatului), Craiova (30 Octombrie, Ramada Plaza Craiova), Târgu Mureș (5 Noiembrie, Hotel Grand),Cluj-Napoca (6 Noiembrie, Casa de Cultură a Studenților), dar și în Iași (20 Noiembrie, Casa de Cultură a Studenților), pentru a se întâlni cu agențiile de recrutare, reprezentanții spitalelor și clinicilor medicale din întreaga Europă, dar și cu reprezentații altor centre medicale care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească job-ul potrivit.

Personalul medical din România este la mare căutare atât în țara noastră, cât și în țări precum Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

careers-in-whiteJob-urile oferite de recrutorii prezenți în cadrul târgurilor din România aduc personalului medical dornic de noi oportunități, nu doar condiții de muncă la cele mai înalte standarde, ci și salarii atractive, care încep de la 2500 de euro și pot ajunge chiar și până la 13.000 de euro, în funcție de experiență și specializare. De asemenea, aceștia pot beneficia și de alte facilități cum sunt cursurile de limbă străină gratuite, ajutor în găsirea unei locuințe, obținerea permisului de ședere, dar și ajutor în relocarea întregii familii.

O noutate a acestui sezon este faptul că reprezentanții clinicilor și spitalelor nu recrutează personal medical doar pentru țările din Europa, ci și pentru Statele Unite ale Americii, dar și pentru țări din America Latină precum Peru, Chile și Columbia.

Faima medicilor români cunoscuți ca fiind buni profesioniști s-a răspândit peste tot, motiv pentru care și unitățile medicale de pe alte continente sunt în căutarea lor. Ofertele de job-uri pentru SUA și America de Sud se pot găsi doar online, pe site-ul organizatorilor ( www.careersinwhite.com ).

“În această toamnă candidații vor avea șansa de a întâlni și mai mulți recrutori cu oferte de muncă atât în Europa și în afara acesteia. Cu fiecare nou sezon aducem în fața candidaților noi recrutori, astfel încât fiecare dintre cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească job-ul potrivit. Angajatorii își doresc să întâlnească candidați bine pregătiți care își doresc să se dezvolte profesional,” a declarat Corina Pop – Sales Manager. Accesul în cadrul evenimentelor este gratuit pentru participanți, iar mai multe informații și detalii se pot găsite pe site-ul www.careersinwhite.com sau la adresa de e-mail contact@careersinwhite.com

Contact:   Oana Alexa Marketing Specialist logo-careers-in-white-doctoruldedintioana@careersinwhite.com

Alexandra Pojar Marketing Specialist alexandra@careersinwhite.com

Comentarii

Articole similare

EXCELLENCY PROTOCOLS IN ENDODONTICS
EXCELLENCY PROTOCOLS IN ENDODONTICS
Acest eveniment va fi susţinut pe rând la Bucureşti , Iaşi şi Cluj de către mai mulţi lectori, atât din ţară cât şi din străinătate şi va fi divizat în 5 module care se vor întinde din luna ...
Congresul UNAS 2013
Congresul UNAS 2013
În perioada 2-5 octombrie 2013, Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România, în colaborare cu Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF ”Carol Davila” organizează Congresul...